Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Melding Menu
FacebookTwitter Melding Whatsappgroep Contact

Theater aan de Markt 8 september 2019

8 september 2019

Van 15.00 tot 19.00 uur is het weer cultureel en culinair genieten op en rond de Markt van Beusichem. Singer-songwriters Eric Devries en BJ Baartmans, maar ook Djurre de Haan die met zijn alter ego Awkward I aan zijn eerste theatertour begint. Voor de jazzliefhebbers komt de bigband Fascinating Rythm Orchestra helemaal uit Jacksonville om hun 20-jarige reünie te vieren. En van iets dichterbij, de Ierse folkmuzikant David Munnely. Gerard Alderliefste sluit de dag muzikaal af op het hoofdpodium.

 Speciaal voor alle kinderen speelt theatergroep Meneer Monster de hilarische slapstickvoorstelling Over een Mol die die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.  Later op de dag kan je zelf oefenen in het kindercircus of rustig knutselen in de tent.

In de zaal van het theater zelf geven cabaretiers Arjan Kleton en Wouter Monden een try-out van hun nieuwe show. Maar ook Danielle Schel die in 2017 de publieksprijs van het Amsterdamse Kleinkunst Festival won. 

Bij zo’n mooi programma, hoort ook natuurlijk ook goed eten en drinken. We hebben verschillende foodstands met o.a. flammkuchen, salades en hamburgers, ijsjes en poffertjes. En de inmiddels fameuze theater-sangria zal zeker niet ontbreken.

Kijk voor meer informatie op: https://theaterheerenlogement.nl/tadm/

© 2016, Beusichem Leeft! | Webmaster | Privacy