Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Melding Menu
FacebookTwitter Melding Whatsappgroep Contact

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk in Beusichem

Beusichem Leeft! wil de leuke kanten van vrijwilligerswerk laten zien. ‘Maak het jouw Beusichem’ want Beusichem is de optelsom van al dat enthousiasme en betrokkenheid. Verdiep je er eens in... Kijk eens op onze website, je bent hartstikke welkom.

Waarom doe jij vrijwilligerswerk? Het is een terechte vraag die vrijwilligers vaak horen. Voor veel mensen lijkt het zo’n opgave, maar vaak is het dat helemaal niet. Vrijwilligerswerk kan juist heel stimulerend zijn en energie geven. Het is leuk om mensen te leren kennen die je normaal niet in je eigen dagelijkse kring ontmoet. Als zo een team ontstaat met een klik, is werken juist heel stimulerend en leerzaam. Het geeft een kick als je een evenement hebt helpen verrichten. Het is verfrissend naast de baan die je al lang hebt! Het is geen reclamepraatje. Kijk ook eens naar het effect op je dorp. Vrijwilligerswerk bevordert het voorzieningenniveau, levert een bijdrage aan de leefbaarheid en verbetert sociale structuren. Dure woorden voor iets heel simpels; het wordt gewoon leuker met al die clubs en activiteiten die er zijn.

Doe bijvoorbeeld ervaring op in een bestuur, dan kun je dingen echt van de grond krijgen, zoals in de speeltuinvereniging. Ook is het ook mogelijk je als losse vrijwilliger bekend te maken bij bijvoorbeeld het Zoetzand of de Oranjevereniging. Dat is al heel waardevol en past misschien beter bij je. Of kom kijken bij Beusichem Leeft! We ondersteunen verenigingen waar het kan. Zie ons als een vrijwilligerspool, een enthousiast, divers en gezellig team met betrokkenheid. Wil je meer informatie of in contact komen met één van de genoemde organisaties? Laat het ons weten via het formulier

Stel een vraag

Naam*
Email*
Telefoon
Reactie
Verstuur formulier

© 2016, Beusichem Leeft! | Webmaster | Privacy