Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Melding Menu
FacebookTwitter Melding Whatsappgroep Contact

Steun de dorpskerken in Beusichem en Zoelmond.

Steun het Johannes Genootschap

Kerk Beusichem en Zoelmond

De kerken in Beusichem en Zoelmond vormen het middelpunt van de dorpen. Door de terugloop van het aantal kerkelijke betrokkenen is het voor de Protestantse Gemeente steeds moeilijker beide kerken in goede staat van onderhoud te houden.

Het Johannes Genootschap is een culturele instelling die tot doel heeft het bijeenbrengen van gelden voor restauratie en onderhoud van de beide kerken.

Vind u het ook belangrijk dat de dorpskerken blikvangers van de dorpen blijven en wilt u daaraan bijdragen? Word dan donateur. Dankzij u kunnen de kerken dan voor de dorpen behouden blijven en ruimte bieden aan een veelvoud van activiteiten voor iedereen.

Met een donatie van 300 euro per jaar steunt u het Johannes Genootschap. U ontvangt daarvoor  jaarlijks een uitnodiging voor twee personen voor het Genootschapsdiner. Het Johannes Genootschap heeft een ANBI status. Uw gift is daarom fiscaal aftrekbaar.

Voor meer informatie en inschrijvingsformulier kunt u mailen naar info@johannesgenootschap.nl of bezoek onze website www.johannesgenootschap.nl

Kerk Beusichem en Zoelmond

Kerk Beusichem en Zoelmond

© 2016, Beusichem Leeft! | Webmaster | Privacy